ckpole 發表於 2012-9-23 22:25:34

[原創]《CY Style》(寄:《Gangnam Style》)

http://i.uwants.com/u/attachments/day_120924/20120924_85aa0d12b833111918e2WlcvjOZ8dw1l.jpg
《CY Style》
原曲:《Gangnam Style》,PSY

我怕 CY Style!CY Style!
國民教育 中共洗腦真係好陰毒
不斷滲透洗腦乜都填鴨式教育好陰毒
為強推 死都唔徹回學生要被屈服
對住中共立即中毒

CY沙冧呢 佢話國民教育必定上馬 (上馬)
沙冧呢 佢話新界東北必定去馬 (去馬)
沙冧呢 罷課集會CY當你岸狗 (岸狗)
沙冧呢 CY沙冧呢

蝗蟲劫禍 北區走水貨 好鬼多 他媽都有火
蝗蟲劫禍 北區的水貨 超級多 終於都發火
CY講乜都一味只識得 拖拖拖拖拖拖……

我怕 CY Style!CY Style!
我 我 我 我 我怕 CY Style!

hea 大話最hea 我 我 我 我 我怕 CY Style!
hea 大話最hea 我 我 我 我 hea hea hea hea

我怕 CY Style!

前程 發表於 2012-9-24 01:15:45

這是一個好論壇,應該要多多來

skykingdom 發表於 2012-9-24 01:17:13

似曾相識的感覺

弒殺滅神 發表於 2012-9-24 01:23:13

今天再看下

nh88 發表於 2012-9-24 01:31:21

哈哈,有意思~頂頂 ,繼續頂頂。繼續頂哦  

hkgordan 發表於 2012-9-24 01:39:30

我十目一行也還是看不懂啊

^^SaSabb 發表於 2012-9-24 02:10:56

雖然不怎麼好看,但還是幫你頂

HOTSTUDIO阿蚊 發表於 2012-9-24 03:29:36

頂你一下,好帖要頂!

底褲超人 發表於 2012-9-24 04:12:43

一樓的位置好啊.

一心 發表於 2012-9-24 05:03:54

飯可以亂吃,話也可以亂說,但帖子不可以亂髮哦
頁: [1] 2
查看完整版本: [原創]《CY Style》(寄:《Gangnam Style》)