馬上註冊  |  找回密碼

SAY討論區

查看: 1431|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

我補習老師正賤種 [複製鏈接]

樓主
話我以後遲多過十五分鐘開始就照計我錢
即係例如我約左佢5點補到6點咁

我遲過5點15分補佢就會幫我補到6點
但都係計返一個鐘既錢

我覺得佢真係8婆黎,佢自己冇遲到?

平時個8婆自己遲左笑笑口扮冇野咋,我一句都冇話過你啦
就算我遲到個8婆等我果陣都係unun腳歎咖啡咋嘛
同埋點解唔見到佢話如果佢遲到我可以扣佢錢?
即係只許州官放火 不許百姓點燈咁呀?

如果真係以雇主雇員關係黎計,我呢邊先係雇主
出錢請佢補習,佢只係雇員身份,點解可以咁打橫行仲要定埋規舉?
仲可以同我講人地出面補習社都係咁啦..佢以為自己真係補習天后嗎?
人地真係有料到,仲係一班人一齊上堂,唔等都好正常姐,你竟然把自己同人比呀?..

佢幫我補maths同econ,佢econ還好,但maths,連中學果d數都唔識計
有幾條問佢諗好耐,之後都係唔識計,叫我問過第二條,第二條問佢又係唔識計...
我唔識做果d問你又唔識,你識做果d我自己都識做啦
佢話自己AL兩科拎AB,我唔知佢果d成績係咪HKEAA計多左比你
我肯補佢係因為佢都尚算負責任,又會印past paper比我

但到佢遲下愈來愈過份時我唔知仲忍唔忍到佢,而家d出生率愈來愈少,學生人數又愈來愈少
如果我要轉老師我隨時都轉到,你要搵學生就難d囉,況且你乜都唔識點值果個價 ?

就算唔係計我錢,平時對住你個咁樣衰又豬既8婆上堂已經係一種折磨啦
仲使乜要punishment姐

分享分享0 收藏收藏0 讚好讚好0 Unlike!Unlike!0 分享 傳送 邀請

我是女生 龍 版主 美女自貼

No.1回覆者
嘩....咪咁嬲啦~~~
呢個世界咩人都有~唔好咁啦~

跟尾2
話時話>>>>> 你幾年級先?

跟尾3
佢勁唔勁先, 勁就算啦

應該係索唔索先

其實補習老師而家都好難做.....

我是男生 版主 牛

巧長啊~