請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
馬上註冊  |  找回密碼

SAY討論區

查看: 4670|回復: 30

你地接唔接受到隻狼做特首 [複製鏈接]

版主

恨世心

我是男生 豬 版主

單選投票, 共有 4 人參與投票

投票已經結束

25.00% (1)
75.00% (3)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
得之我幸失之我命

Disqualified

粉腸

超級版主 我是男生 牛

粉腸

超級版主 我是男生 牛

My anxiety is this: not that this community's autonomy would be usurped by Peking, but that it could be given away bit by bit by some people in Hong Kong. We all know that over the last couple of years we have seen decisions, taken in good faith by the Government of Hong Kong, appealed surreptitiously to Peking - decisions taken in the interests of the whole comm⋯⋯unity lobbied against behind closed doors by those whose personal interests may have been adversely affected. That is damaging to Hong Kong because it draws Chinese officials into matters which should fall squarely within the autonomy of Hong Kong. If we in Hong Kong want our autonomy, then it needs to be defended and asserted by everyone here - by businessmen, politicians, journalists, academics and other community leaders, as well as by public servants.

粉腸

超級版主 我是男生 牛

有趣的算式:

1. 666+23=689

2. 6+8+9=23
⋯⋯
3. 64+(6+8+9)=64廿三年

4. 第4任,得689票=我們不會忘記4-6-89!

粉腸

超級版主 我是男生 牛

唐唐流淚了,那一刻我有少許感動,感到他至少也是個有血有肉的人。記者問:你覺得你點解會輸?唐答:我唔夠票嘛(全場笑左) 那一刻,我想:過去幾個月,你為何將最蠢的一面表現給我們看,還說着「車毀人亡、完全垃圾」等蠢話呢?
如果你七一上街,以前的,我可以忘掉,一起捍衛香港!你會嗎?

我是男生 版主 牛

唔太明白為何要稱呼他是隻狼,成日話梁生係雙面人
感問一句,出糧比你個老闆,你又覺得佢有幾多面人呢?
我話你知丫,一定唔少得過兩面呀

想X好耐喇...依家喺出面上街班友,怨三怨四...擺明就係要分裂香港核心,
我個人覺得佢地好Q幼稚囉,人地正正經經喺到點票
佢地就成班冇智慧一味喺出面大吵大鬧....喂~用個人頭豬腦諗下先啦
可以咁易比你班低B仔叫到停止"小圈子選舉"嘅話,要個社會核心嚟做乜
成班傻佬表演馬戲咁...哇~好睇過莫斯科馬戲團呀
係有心想香港好,就米撚搞咁多小動作啦,教壞晒下一代
全部人都冇Q用,真係要為港人增取任何利益,唔係走出街大叫
直頭拉隊上京請願,咁先至係做野...一味喺到"雷聲大,雨點少"有屁用咩

粉腸

超級版主 我是男生 牛

梁匪振英當選,對香港來說是好事來的。普遍香港人都是不見棺材不留眼淚的,要死到臨頭才意識到要反抗。法西斯領導上台,用胡椒噴霧來噴不威者,繼而出動坦克車,可以加快「臨界點」的到來。當有一小撮關鍵的香港邦民勇敢站起來了的時候,香港就會重光。(只要一小撮就夠了,其餘啲on9仔可以繼續自己膠飽佢。)

香港滅亡,中國陪葬,這句霸氣的說話不無道理。

粉腸

超級版主 我是男生 牛

黑暗襲港

粉腸

超級版主 我是男生 牛

我是男生 版主 牛

萬歲爺 發表於 2012-3-25 20:53
梁匪振英當選,對香港來說是好事來的。普遍香港人都是不見棺材不留眼淚的,要死到臨頭才意識到要反抗。法西 ...
用胡椒噴霧來噴威者
好一隻不威者
已有 1 人評分金幣 收起 理由
萬歲爺 + 10 俾你捉到~好野~

總評分: 金幣 + 10   查看全部評分