馬上註冊  |  找回密碼

SAY討論區

查看: 1226|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

<<--絕版---香X藝人秘聞>>...及...分享....!!! [複製鏈接]

樓主
((藝人真的了不起嗎?.........))

>>

敬請留意

識拎拎幾多都得,係咪??
如說話,文字,生活等(1)(2)(3)-(1)你見到X秀雯(文章內容)三個字,你就可以聯想到老人精,跟住講老人精既野,如老人精設置等(2)你拎住支煙DJ,電視主持等可以講煙的歷史,癌病,年份,朋友經歷自己經歷,加的成語,文學,之乎者也等(3)著件褸DJ,電台主持等可以講天氣,厄爾,溫度歷史年份等,咁就講一大輪((最主要聯想)-電影人都係咁-咪以為佢地好叻先!!

-你叫佢地講蔣介石,馬英九,毛澤東等等經歷生日履歷等都要上網搵資料抄低架-早的返工或係屋企搵定-唔係飯飯通,要搵資料!!

-有X寬頻,香X寬頻,X城電台,商X電台,CCTX, 鳳X視,亞X電視,蘋X日報,信X,東X日報,明X,睛X,太X日報, 成X, 文X報, 香X商報, 中X時報, X民日報, 香X政X新聞網,一X便利,X浪雜誌,中X星電影公司,美X電影公司......等等等
---------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
公X員,飛仔, 藝X, 傳X,警X, 醫X... 及 (公X員,飛仔,藝X,傳X,警X ,醫X...的仔女都係)....一樣係人 ,大把....食煙,飲酒,叫雞,包二奶,濫藥, 吹蕭, 自摸鮑魚, 口交 ,玩SM, 玩jj, 睇咸片, 打飛機, 換妻...等等!!-((睇完-上文-佢地以為自己真係專業專家))--((唔好信呢的垃圾專業專家講野,好無道德和無人格無誠信,自己無問題,其他人有問題......心理,溝通,營養,文字,說話, 行為, 思想,情緒,唔精神...等等...如果唔係呢的垃圾專業專家邊度有工開,有錢賺,呃錢!!!
-----------------------------------------------------------

—,-全香港人都可以做DJ,電視主持,電影出品人,編劇,作詞, 出書,作曲,監製等---唔係飯飯通,要早返工或在家搵定資料,真係飯飯通呀?????????----之前講過----)

宜家全香港都咪係創作人囉-

(我睇完呢篇野我都識扲靈感題材-咁我宜家咪又係創作人
及有資格做導演,監製,編劇 ( 約90分鐘- 又情景,又幾首歌,唔係好多字)作詞,作曲,出書,做DJ,電視台主持,電影人等呢行囉!!)

我睇完呢篇野我都識扲靈感題材啦-我好開心,我宜家都係創作人啦

好cheap姐

------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
公X員,飛仔, 藝X, 傳X,警X, 醫X... 及 (公X員,飛仔,藝X,傳X,警X ,醫X...的仔女都係)....一樣係人 ,大把....食煙,飲酒,叫雞,包二奶,濫藥 ,吹蕭,自摸鮑魚,口交,玩SM, 玩jj, 睇咸片, 打飛機, 換妻...等等!!-((睇完-上文-佢地以為自己真係專業專家))--((唔好信呢的垃圾專業專家講野,好無道德和無人格無誠信,自己無問題,其他人有問題......心理,溝通,營養,文字,說話,行為,思想,情緒,唔精神...等等...如果唔係呢的垃圾專業專家邊度有工開,有錢賺,呃錢!!!
------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

補充:

我唔會刪帖,除非香x無左言論自由,各網友留意備份--或者有勢力人士唔想

俾人知道.......!!!!

網友,可以 複製就複製 , 備份就備份...!!

仲記得, 1989 年6 月 X 日 凌晨的...嗎!!?? 同埋, 薄熙X事件...嗎???!!!

網友,有勢力人士...已經將XX秘聞既帖刪左,佢地已經封鎖消息...!!

可能,有勢力人士...會將 XX秘聞 事實,真相 Y曲...盡快複製,備份,複製,備份...!!

我相信...香X已經無左言論自由...,因為...佢地已經完全封鎖消息...香X已...死!!

送最後呢首歌俾你地:
http://www.youtube.com/watch?v=pO4VCyXguSU

下載XX秘聞 ( 更多更新 ) :
https://www.facebook.com/tam.wafang.5
https://www.facebook.com/lamling.chow.1

http://www.sendspace.com/file/amf34u
#########################################################
#########################################################

>通知.....香x政府.......等.......((下文))

((((((((((唔該以後唔好再留意,跟住,討論,滋擾,黑客,....(((((((犯法---追究)))))))...... (((-----公開俾全香港市民知------)))

唔再傳香x秘聞

....... 以後無拖無欠...

...((((((((((((唔該以後唔好再留意,跟住,滋擾,黑客,討論....(((((((犯法----追究))))))).........(((------------公開俾全香港市民知--------)))))))))
分享分享0 收藏收藏0 讚好讚好0 Unlike!Unlike!0 分享 傳送 邀請

No.1回覆者
你喜歡貼子還是發貼子的人

跟尾2
看看好不好看

跟尾3
似曾相識的感覺

好看的程度,心照不宣

拿分走人呵呵,樓下繼續!

飯可以亂吃,話也可以亂說,但帖子不可以亂髮哦

先頂後看  

我有家的感覺~~你知道嗎  

我打不開,請問有設定許可權嗎