請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
馬上註冊  |  找回密碼

SAY討論區

查看: 2150|回復: 4

[轉貼][開箱文]樂視盒子 [複製鏈接]

先講下我同樂視盒子邂逅既原因。
就黎父親節我都未諗到送咩禮物,就上Groupxn睇下有冇自助餐優惠之類。就比我搵到樂視盒子,但係6月28先有得拿貨,就太遲啦。
而小米盒子3又未出,買完又可能有睇唔到片既問題。所以決定落鋪頭直接買樂視,買既時候係藍白色包裝,同我上Taobao格價時睇既綠白盒唔同,
D店員就話藍白盒加正貨貼紙就係海外正貨版喎。最後都買左,盛惠$649加張VIP卡。

↑返到去準備Set機比老豆。藍白色盒:樂視盒子再一次改變你的電視。雖然係簡體字,但店員笑笑口解釋呢部機係香港版既。

↑紙皮包圍住主機,係穩陣既。

↑主機同一張20蚊尺寸比較。

↑樂視盒子的搖控, 只有16個制。

↑Letv的字樣Nub落去,有磨沙既手感。

下回預告 : 準備開機睇片 :007: :007: :007:

↑基本高清,電源,AV插槽的有配備。
兩個USB插槽(其中一個可以用來裝.APK,另一個仲未諗到可以點用 ) + 一個SD Card插槽

↑插好哂線,準備開機睇電影

電影<<飢餓遊戲>>

↑搞掂,可以睇片

↑咪住, 差D唔記得原來有送VIP卡。上樂視網睇,做左VIP會有好多片睇,同埋會比較順暢。

唔識充值?Google下啦懶人,Keyword係"樂視充值教學",今次我用"1X科技"條教學Link,行貨商出既實無死。

thanks for yuor sharing

Thank you so much!

Thank you very much!